Skiby

Safet Sušić: “Svi su bili na nivou, ali dojam kvari nesretni poraz”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine nije nazadovoljan minimalnim i nesretnim porazom od Brazila.

“Prvo što se tiče rezultata, šteta je što smo izgubili. Došli smo do 91. minuta i imali remi, a mogli smo još dvije, tri minute izdržati… Previše smo respektovali protivnika, loše smo počeli utakmicu i primili gol, a poslije toga sve bolje i bolje. Momci su se trudili, borili i igrali maksimalno ozbiljno. Ne mogu biti nezadovoljan. S druge strane bio je veliki Brazil, u najjačem sastavu i ne možemo biti nezadovoljni”, kazao je Sušić, prenosi Scsport.

Sušić je večeras isprobao formaciju sa dva napadača, Ibiševićem i Džekom, što je moglo dobiti prolaznu ocjenu.

“Bila je prijateljska utakmica i mogli smo malo i da reskiram. Tražio sam da igramo ofanzivno i otvoreno. Imali smo dva napadača plus tri ofanzivna vezna. Htjeli smo se nadigravati s njima. Brazilci kada imaju loptu jaki su, ali kad nemaju puste protivniku da igra. Dominirali su većinom utakmice, imali više šansi, što je i logično. Ipak, smatram da smo ostavili dobar utisak. Niko ne bi trebao biti nezadovoljan”, kazao je Sušić, dodavši:

“Po meni svi su pružili maksimum. Svi su bili na nivou, ali dojam kvari nesretni poraz“.

Sve o Svdisanju

Sevdisanje.com je muzicka web stranica koja je namijenjena za sve ljubitelje stare dobre muzike.
U vecini obradjujemo Sevdah i stare dobre hitove.
Budite uz nas jer smo i mi uz vas 24 sata cijele godine!!
Sevdisanje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.