Skiby

“VEČE SEVDAHA BANJALUČKIH LEGENDI”, Banja Luka 15. Juli 2016. god.

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

1

“VEČE SEVDAHA BANJALUČKIH LEGENDI”

Banja Luka

15. Juli 2016. god.

Dragi moji banjalučani i svi iskreni prijatelji i ljubitelji našeg grada i sevdaha, zelim da Vam najavim koncert na kome već odavno radim i kome se iskreno veoma radujem.

U organizaciji Sevdah North America čiji sam ja predstavnik će se održati koncert pod nazivom “Veče sevdaha banjalučkih legendi”
2


Moja želja i ideja da na tom koncertu okupim sve pjevače koji su obilježili vrijeme svojim bitisanjem i djelovanjem u prošlosti pa sve do danas, je na dobrom putu da se ostvari iz razloga što sam dobio potvrdne odgovore za učešće od večine pozvanih izvodjaća.
Moram da kažem da sam nastojao da pozovem i one koji su imali uspješne, da kažem estradne karijere a i one koji su vrlo kvalitetno pjevali za svoju dušu i za dušu svoje raje kraj Vrbasa ili u privatnim krugovima, one koji zive u Banjaluci, Americi, Švedskoj, Danskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj,… da ne nabrajam dalje i nadam se da nisam nikoga zaboravio i izostavio.

Narodni OrkestarNarodni orkestar RT Sarajevo

Da bi to veče, pored dobrih i nama veoma poznatih pjevača ipak zadržalo visok kvalitet pobrinut će se Narodni orkestar RTV Sarajevo koji će pratiti sve izvođače te Enver Šadinlija, legendarni voditelj i autor mnogih sevdah tv i radio emisija, voditelj muzičkih festivala i sadašnji urednik Redakcije muzičkog programa Radija Federacije koji će biti voditelj našeg banjaluckog sevdah koncerta. 

enver sadinlijaEnver Šadinlija

Period do koncerta ćemo iskoristiti da Vam preko FaceBooka, sevdah stranice www.sevdisanje.com i drugih internet medija predstavimo sve izvodjaće i njihove kratke biografije i uredno vas informisati o svim novinama oko koncerta.

Mjesto održavanja koncerta će biti objavljeno naknadno kada odlučimo koja od tri moguće solucije nam najviše odgovara, ali o tom po tom. 

 

[table “4” not found /]

 

Važna informacija je da na “Večeri sevdaha banjalučkih legendi” pravo nastupa imaju iskljucivo rodjeni banjalucani ili oni koji su zivjeli i djelovali u Banjaluci i za to molim sve druge da mi se ne javljaju tim povodom. 

 Sakib_Jakupovic1

SAKIB JAKUPOVIĆ
(organizator)
Mene možete kontaktirati na više načina:

FaceBook mesinger, web: www.sevdisanje.com 

Skype  Sakib Jakupović ili Skibyusa

Viber: 1-586-243-7525

3

Sve o Svdisanju

Sevdisanje.com je muzicka web stranica koja je namijenjena za sve ljubitelje stare dobre muzike.
U vecini obradjujemo Sevdah i stare dobre hitove.
Budite uz nas jer smo i mi uz vas 24 sata cijele godine!!
Sevdisanje.com